Campania electorala, sportul nostru cel de toate zilele.
 “Sau tara aceasta sa fie in adevar romaneasca, sau nici nu merita sa fie”
  “Vizualurile (in newsletter) vin de la producator. Aceasta este regula in lansarile iPad. De aceea seamana atat de mult e-mail marketingul pentru lansarea tabletei in oferta” au afirmat pentru adplayers surse apropiate magazinelor online Altex si Emag
 Trimis la cateva ore diferenta, atat newsletterulul Emag, cat si cel de la Altex are acelasi subiect: Noul iPad e aici. Despre asemanarea mesajului din pagina, comentariul este de prisos.
"Oricata frisca si ciocolata ai pune in jurul unui cacat, tot nu va fi tort". Preda despre Profi.
 „Ce cred este ca agentia/ clientul/ casa de productie/ „cinedraculuiafacut-o” incearca sa se dea mai interesanta si sa profite de valul de interes”, mai spune Adrian Preda, Creative director la MRM Worldwide.
Publicitate brici? Mana care taie ochiul.
" Nu suntem de parere ca e un mesaj vizual foarte violent sau nepotrivit publicului larg”, spun reprezentantii One World Romania, prin vocea purtatoarei de cuvant, Alexandra Ivan. “Afisul de anul acesta este o reverenta facuta regizorului Luis Bunuel si gestului suprarealist din filmul sau, “Cainele Andaluz”: mana care taie ochiul. Imaginea doare, ne tulbura, dar lasa o urma adanca. 
Profi loveste din nou. Acum "vorbesc" doi cai.
A inviat mortul. Varianta nou nouta a campaniei Profi a renuntat la oameni. Actiunea se petrece intr-un grajd, iar actorii principali sunt doi cai (frumosi J ). 
Pitch cu cantec in retail. Cainele de paza al licitatiilor in publicitate vorbeste.
  In urma unui proces de selectie care a avut loc in perioada ianuarie - februarie, un renumit lant cash and carry din Romania a ales o agentie de peste granita. Pana aici, toate bune. Numai ca alegerea castigatorului s-a dovedit a fi facuta in baza unor idei surprinzator de apropiate cu cele prezentate de o alta agentie din Romania.
"Rafinata de mari creiere (usor spalate cu formol)" Bogdan Manea, despre povestea Profi
„Cea mai buimacitoare productie video din ultimii ani”, o califica Bogdan Manea, alias Fozzie, Creative Partner al atelierului de creatie Brightness
Surse: Headvertising, la capul "Mortului" Profi. Despre spot- Panescu, Branescu, Tranca
Surse adplayers din creatia de publicitate spun ca la originea reclamei Profi cu mortul sta Headvertising. Intr-un post pe agentia nu isi asuma paternitatea. „Ne pare rau, dar nu putem da satisfactie celor care de-abia asteapta sa arunce cu pietre in caine. Nu, nu noi am facut asta” urmat de un link la spot pe
PROFI, pe ultimul drum. "O noua abordare" sau "un spot gandit la betie"?
 Iulian Puiu: „Dupa ce vezi reclama, parca si auzi: „Farmacia inimii Catenaaaaaaaaa!", Francisc Varga: „Un spot gandit si scris la betie de niste baieti din conducerea Clientului”, Andrei Tripsa: „Spotul este atat de prost si fara nimic coerent incat nu stii ce sa zici, pe cuvant”
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »