Sef nou la strategia GMP. De 11 ani in comunicare, Dana Pascu este noul Head of Strategy al agentiei
 Cu o experienta de peste zece ani in strategic planning, potrivit agentiei, p romovarea noul sef de strategie vine dupa ce a fost mai intai Senior Strategic Planner (2015) si mai apoi Creative & Strategic Planning Director la GMP.

Ex Co-Creative Director Centrade Cheil, Laura Iane este noul director de creatie al agentiei Pastel
 Cu peste 11 ani de experienta in publicitate, Laura Iane si-a inceput cariera in Saatchi & Saatchi, evoluand de-a lungul timpului pana la coordonarea proiectelor din pozitia de CO - Director de Creatie la Centrade-Cheil

Web Designer Wanted. Job la Rogalski Damaschin.
Pentru cine inca nu este prieten cu agentia cel putin pe canalele social media, dar ar putea fi interesat de job, mai are timp sa aplice pana pe 25 septembrie.

IAA a numit-o pe Ioana Marzac - Sigarteu Vicepresedinte Regional IAA YP, Europa de Est
Ioana Marzac preia responsabilitatile globale YP dupa trei ani in care a coordonat Chapter-ul local IAA Young Professionals Romania.
The HUB Partners, prima agentie integrata de direct communication, angajeaza Account Manager si Senior Account Manager (P)
The HUB Partners , prima agentie integrata de direct communication, angajeaza Account Manager si Senior Account Manager.  Clientul este mare, strategic, inovativ si plin de provocari (din acelea pozitive). Citeste mai multe despre ce cautam mai jos, iar despre noi aici: http://www.institute.ro/publicitate/the-hub-partners-winner-grand-effie-2017-2448.html . 
De 20 de ani in comunicare, Diana Iosu se desparte de Telekom pentru antreprenoriat cu Lalique PR
  „Am simtit ca a venit momentul sa trec la un alt nivel, acela de a imbratisa varianta antreprenoriatului, pe zona pe care m-am specializat de-a lungul vietii - consultanta pe zona de relatii publice, sub brandul Lalique PR si deviza Eleganta in comunicare” isi motiveaza omul de comunicare proiectul antreprenorial in PR.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »