Starlink Media a cstigat Neumarkt
Luni, 19 Martie 2007

(ccmaindig.ro, Iulian Toma)

Starlink Media a cstigat NeumarktNeumarkt si-a ales frate de pahar agentia Starlink Media, n urma unei licitatii organizate n luna martie 2007, anunta reprezentantii agentiei conduse de Marcel Straut.

Potrivit agentiei din grupul Leo Burnet Romnia, propunerile strategice si creative prezentate de Starlink Media au convins reprezentantii companiei Bere Mures sa incredinteze agentiei strategia de comunicare a brandului Neumarkt, pentru o perioada de un an.  

Stiam ca trebuie sa alegem ce e mai bun pentru viitoarea imagine Neumarkt. Starlink Media a raspuns asteptarilor noastre cu o strategie solida si o creatie puternica a declarat Radu Moldovan, Director de Marketing Neumarkt. Suntem convinsi ca mpreuna vom reusi sa atingem obiectivele strategice pe care ni le-am propus pentru acest an.

Suntem mndri de prezenta brand-ului Newmarkt n portofoliul nostru si asteptam cu nerabdare sa ne apucam de treaba. Colaborarea cu Bere Mures, un producator autohton important de pe piata berii, ne onoreaza si ne obliga sa oferim performanta. Suntem siguri ca impreuna vom face o campanie deosebita a adaugat Marcel Straut, Managing Partner Starlink Media.

ccmaindigFile

BERE MURES S.A. a fost nfiintata n anul 1992 si, potrivit companiei, a reusit sa-si mareasca piata de desfacere anual, cuprinznd toate judetele tarii si Republica Moldova. Anul 1998 a fost anul n care piata berii din Romnia, datorita BERE MURES SA, s-a mbogatit cu un nou produs: berea la PET. Momentan, portofoliul BERE MURES SA include 3 sortimente de bere: Neumarkt bere blonda, Dracula bere neagra si Sovata bere blonda din segmentul popular.

Starlink Media este o agentie full-service, membra a grupului Starcom MediaVest. Portofoliul agentiei cuprinde n momentul de fata peste 30 de clienti, companii romnesti si internationale, pentru care realizeaza activitati de communication planning, cercetare, strategie, creatie, media, productie, shopper marketing si PR.

n 2007, Starlink a adaugat n portofoliul sau o serie de clienti noi precum Abbott, Moet&Chandon, Brenac si Biofarm. Echipa agentiei cuprinde, n momentul de fata, peste 40 de profesionisti.


PUBLICITATE:
 
www.artma.net.ua

У нашей фирмы авторитетный интернет-сайт со статьями про www.uniti.ua.
Был найден мной интересный web-сайт с информацией про медицинский стол-тумба http://arbud-prom.com.ua