50.000  de parinti si copii au sarbatorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de: AMS Rent a Car, Aqua Carpatica Kids, Baby Dove, BCR, Caroli, Centrul Comercial Auchan Titan, Danonino, Fulga, LEGO, Napoca, Nivea Sun, Secom, Telekom.
300 de scolari si 30 de profesori la editia pilot a proiectului "Orele de educatie in Caravana Unirii"
  Programul “Orele de educatie in Caravana Unirii” este realizat cu prilejul Centenarului de Radio Romania Cultural cu sprijinul Teatrului National Radiofonic, al Orchestrelor si Corurilor Radio. Parteneri in program au fost Teatrul "Ion Creanga", editura Niculescu, pensiunea EULOR din Neamt, hotelul Roman din orasul cu acelasi nume, casele de productie Roton Music si Sony.
Peste 4000 de spectatori si un succes rasunator in prima seara la MAMMA MIA in Romania
  Cu sala arhiplina si in aplauzele si ovatiile tuturor celor prezenti, mult asteptatul musical „MAMMA MIA!” a fost primit in Romania cu multa emotie de catre publicul nerabdator sa retraiasca nostalgia si frenezia pe care o aduce cu sine muzica celebrei trupe ABBA
Sound Design de Broadway in premiera la cel mai asteptat musical. MAMMA MIA, din 24 mai la Sala Palatului din Bucuresti
  Spectacolul va beneficia, in zona tehnica, de experienta lui Andrew Johnson, sound designer cu experienta vasta a musicalurilor internationale, fiind recompensat cu Broadway World Fans Choice Award pentru „Best Sound Design” in spectacolul „The Play That Goes Wrong”
Doua initiative legislative impotriva violentei in scoli au fost depuse in Parlament la initiativa Itsy Bitsy FM si a unei asociatii de parinti
  Asociatia Parintilor Isteti si Itsy Bitsy FM, initiatori ai campaniei de prevenire a bullying-ului inca din 2017, au gasit in deputatii Andrei Pop si Petre - Florin Manole doi aliati dedicati acestei cauze.
Bravos Natiune tinteste 1 Milion de utilizatori! Platforma de umor cu continut preponderent video, reportaje si interviuri s-a lansat de curand.
Dezvoltata tehnic de echipa de veterani in distribuirea continutului video de la Turn Digital, p latforma BravosNatiune.ro  promite umor filmat cu echipamente de ultima generatie.
Co - productie internationala Global Records - Atom. Karmen revine cu single-ul "Lock My Hips"
  C u “Lock My Hips” featuring Krishane,  Karmen semneaza prima colaborare cu un artist international, 
141 de restaurante si localuri POP din sase orase autohtone, in ghidul Gault & Millau Romania 2018
  80% dintre entitatile din turism considera gastronomia important in alegerea destinatiilor de calatorie
Redesign National Geographic. Fonturi inspirate de exploratori, rubrici noi si accent pe imagine
  Pentru a stabili strategia de redesign al revistei, Susan Goldberg, Redactor Sef,  a lucrat cu Godfrey Dadich Partners (GDP), o companie a carei echipa de editori, designeri si oameni de marketing provin de la publicatii de top precum WIRED, The Atlantic, Fast Company, The New Yorker sau Los Angeles magazine
2 din 5 romani din publicul comercial au vazut joi seara Las Fierbinti  (Pro TV)
  Joi seara, serialul a inregistrat 11.7 puncte de rating pe segmentul de public comercial si 37.3% share
 
PUBLICITATE:
« 4 5 6 7 8 »