Lowe are 6 "Accounti" noi
Vineri, 15 Decembrie 2006

(ccmaindig.ro, Irina Toma )

Lowe are 6 Accounti noiYoung & Restless, pasionate de publicitate. Asa spune Lowe & Partners ca sunt noile Oana Miclos, Ana-Maria Smultea, Ilinca Strajan, Gloria Tanase, Alina Cuzmin si Veronica Ciacoveanu care au planuri mari la agentia de publicitate.

Oana Miclos

Vine la Lowe dupa experienta acumulata la Danone, unde, spune agentia,  a lucrat pentru brandurile Activia, Actimel, Frutissima si Danao. Considera ca intrarea n echipa Lowe e o oportunitate pe care nu o putea rata si acum e Account Executive pe contul Timisoreana. Licentiata n stiinte politice la SNSPA si masterand n Marketing, specializarea Contextul integrarii n Uniunea Europeana. Spune ca este atrasa n mod special de strategie de brand. 

Ana-Maria Smultea

nca studenta la ASE, specializarea Marketing, Ana-Maria Smultea spune ca si doreste sa cstige ct mai repede un Effie cu Lowe si deja a nceput sa lucreze pentru asta, mai ales pentru clientul Johnson & Johnson, dar si pentru conturi de healthcare. Ana-Maria se declara pasionata de publicitate si dependenta de Coca-Cola Light J .

Ilinca Strajan

S-a mutat n Bucuresti special pentru a lucra n domeniul care o pasioneaza cel mai tare, publicitatea. Absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din Cluj-Napoca, specializarea Tranzactii Internationale, Ilinca Strajan este acum masterand n Marketing si ncntata ca are sansa sa lucreze pentru niste superclienti Coca-Cola light, Nestea, Nescafe, Burn, Adesgo, Gallina Blanca.

Gloria Tanase

Tot Account Executive, Gloria Tanase este, dupa cum spune agentia, absolventa de Drept si Masterand la Studii de Securitate n cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala. Echipa de la Lowe i place la nebunie si si doreste sa creasca odata cu agentia.

Alina Cuzmin

Este Account Manager la Lowe dupa 2 ani petrecuti la Kinecto. A absolvit 2-in-1 J, adica, spune el, Istorie Contemporana Universala la Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Informatica Manageriala la Universitatea Romno-Americana. Lowe spune ca i se potriveste manusa. Ca si conturile pe care le gestioneaza - AXE, Rexona for Men, Rexona for Women, Cif, Domestos, Coccolino si Omo.

Veronica Ciacoveanu

Este un alt avocat al agentiei, pe post de Account. Rau pasionata de publicitate, a venit la Lowe pentru ca spune ca si dorea un mediu professional n care sa lucreze, sa nvete, sa evolueze. Si da tot ce are mai bun, n fiecare zi, fiindca are pentru ce si pentru cine. E fericita ca lucreaza n echipa cu Oana Radu, unul din Accountii veterani din Lowe, pe conturi precum Bramac, Vitan Platinum Towers, Time Out. 


PUBLICITATE:
 
etalon.com.ua

www.designprof.com.ua/services

Поможем вам подобрать и анавар по вашему желанию, недорого.