Grey promoveaza 2 directori de creatie
Miercuri, 10 Ianuarie 2007

Grey promoveaza 2 directori de creatie

(ccmaindig.ro, Iulian Toma)

Claudiu Dobrita, Creative Director si Stefan Vasilachi, Associate Creative Director (foto) sunt noii Directori de Creatie ai Grey Worldwide Romnia care au fost desemnati sa conduca Departamentul de Creatie al agentiei de publicitate, anunta oficialii agentiei de publicitate.

Grey promoveaza 2 directori de creatiePlecarea lui Sorin Predescu, partenerul nostru de 12 ani, a lasat un gol greu de umplut. Sorin a reusit sa creeze, pe lnga aproape 300 de spoturi TV, un nume pentru creativitatea Grey care vinde, a spus Mihail Vrtosu (foto), Regional Managing Director Grey Worldwide.

Executivul Grey Worldwide mai afirma ca Pe de alta parte, mai tinerii Claudiu si Stefan ameninta sa arate pietei romnesti si ntregii Europe ca, de acum ncolo, nu-i de joaca atunci cnd vine vorba de creativitate si eficienta; aviz amatorilor: Golden Drum, AdOr, EFFIE si toate celelalte festivaluri. Le uram mult succes! 

Potrivit oficialilor de comunicare ai agentiei, Claudiu Dobrita are o experienta de patru ani n industria publicitatii, timp n care a ocupat pozitia de Copywriter la agentia Leo Burnett. Dobrita a lucrat pentru conturi precum P&G, Philip Morris, Heidi, Orkla Foods, Altex, Bergenbier, Nestle, Elite, la care se adauga, de scurt timp, Romtelecom-Clicknet si, potrivit agentiei, a obtinut cteva premii si nominalizari la EFFIE, Euro EFFIE, AdOr si Golden Drum.

Stefan Vasilachi a lucrat pentru conturi cum sunt Coca-Cola, Loteria Romna, Altex, Bergenbier, iar mai nou pentru Romtelecom-Clicknet si a obtinut premii si nominalizari la Ad'Or, Golden Drum si EFFIE.

E n primul rnd o misiune. Aceea de a restructura un departament de creatie, de a aduce standarde noi si un fel nou de a vedea lucrurile, a declarat Claudiu Dobrita, Creative Director Grey Worldwide Romnia. Apoi, cred ca e un moment bun, un an n care agentia Grey se reinventeaza si n care a ales sa faca lucrul acesta avndu-ne pe mine si pe Stefan n echipa. O sa fie interesant, a adaugat el.

Grey poate face diferenta n piata, are cu ce si are cu cine. Ne propunem sa demonstram asta cu fiecare zi de acum nainte. Si, cu att mai important, sa o facem cu placere. Ne uram succes!, a conchis Dobrita.

Stefan Vasilachi , Associate Creative Director al Grey Worldwide Romnia spune despre obiectivele pe care si le-a propus: Sa distreze, sa amuze, sa te faca sa te simti bine, mai destept, mai frumos, mai tnar, sa te puna pe gnduri, sa te uimeasca, pentru ca n final produsul sa-ti se para familiar si sa-l cumperi. Asta-i publicitatea pe care vrem sa o facem. La distractie nainte!

Dupa plecarea de la Grey, Sorin Predescu a  fost anuntat Creative Director  la Brandstalk, agentia de publicitate membra a grupului de comunicare independent The Group, condus de Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola.

ccmaindigFile Grey

nfiintata n 1992, agentia Grey se afla, potrivit companiei, n topul primelor agentii de publicitate full-service din Romnia. Cu un numar de peste 100 de angajati si un portofoliu larg de clienti, Grey Worldwide Romnia asigura servicii de comunicare integrata pentru marci renumite la nivel national si international.

Printre comunicate de Grey se numara Golden Brau, Heineken, Gosser - Brau Union; Kent si Dunhill - British American Tobacco; Aquafresh, Sensodyne, Lactacyd, Coldrex, Corega, Parodontax si Cordsodyl - GlaxoSmithKline; Nokia; Pantene, Londa, ACE, Lenor, Mr. Proper, Fairy -  Procter & Gamble; ROMTELECOM si ClickNet - ROMTELECOM, Visa, Borsec, Zarea, etc.

Parte a WPP, Grey Worldwide Romnia coordoneaza activitatile de comunicare ale Grey Global Group n Sud-Estul Europei: Romnia, Bulgaria, Moldova, Serbia si Muntenegru.


PUBLICITATE:
 
www.techno-centre.niko.ua

купить аккумулятор в Броварах

У нашей организации важный сайт , он рассказывает про tmtravel.com.ua.