Grila noua la Itsy Bitsy FM cu atmosfera de vacanta si parenting cu mama blogger Ela Craciun.
  Pe langa emisiuni cu atmosfera de vacanta, mama blogger Ela Craciun va intra, in aceasta vara, in familia Itsy Bitsy FM, prin lansarea unui nou proiect radio cu titlul “Jurnal de sarcina”.

 Vanotek, locul 1 in topul Media Forest. Doua zile la rand numarul 1 la difuzari lin Romania
  Piesa “Back to Me”, semnata de Vanotek in colaborare cu Eneli, s-a aflat doua zile la rand pe locul 1 in topul realizat de MediaForest

Fostul Realitatea Tv George Berevoianu a plecat la cele vesnice
TV
  Fostul jurnalist Realitatea TV,  George Berevoianu a plecat astazi la cele vesnice, dupa cum anunta fostii lui colegi Rares Bogdan si Ion ela Arcanu, in m esaj e postat p e r et el e d e socializar e.

50.000  de parinti si copii au sarbatorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de: AMS Rent a Car, Aqua Carpatica Kids, Baby Dove, BCR, Caroli, Centrul Comercial Auchan Titan, Danonino, Fulga, LEGO, Napoca, Nivea Sun, Secom, Telekom.
300 de scolari si 30 de profesori la editia pilot a proiectului "Orele de educatie in Caravana Unirii"
  Programul “Orele de educatie in Caravana Unirii” este realizat cu prilejul Centenarului de Radio Romania Cultural cu sprijinul Teatrului National Radiofonic, al Orchestrelor si Corurilor Radio. Parteneri in program au fost Teatrul "Ion Creanga", editura Niculescu, pensiunea EULOR din Neamt, hotelul Roman din orasul cu acelasi nume, casele de productie Roton Music si Sony.
Peste 4000 de spectatori si un succes rasunator in prima seara la MAMMA MIA in Romania
  Cu sala arhiplina si in aplauzele si ovatiile tuturor celor prezenti, mult asteptatul musical „MAMMA MIA!” a fost primit in Romania cu multa emotie de catre publicul nerabdator sa retraiasca nostalgia si frenezia pe care o aduce cu sine muzica celebrei trupe ABBA
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »
ткань для штор

www.lkredit.com.ua/

続きを読みます

続きを読みます