Colectie ''De la nicotina la arta'', inspirate de Profi.
 Profi expune in pasajul bucurestean de la Piata Universitatiii colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele ''De la nicotina la arta'', inspirate de PROFI.
Video-mapping si pictura la Human Extension.
 Expozitiea Human Extension de Victor Fota si Aural Eye va avea loc in perioada 14 martie – 6 aprilie  si are printre sustinatori Galeria Galateca (Gazda) si partenerii expozitiei: Epson, Grolsch, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Rose Mary, 2Music Events.
 Brandient castiga Graphis Platinum pentru designul de identitate romanesc Tinmar
 La aceeasi competitie Graphis (Logo Design 9), designul Brandient a fost remarcat si cu un Graphis Merit pentru logoul Team Romania, conceptualizat pentru Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.
Mama. Eseu despre iubire. Expozitie fotografica de Catalina Flaminzeanu in martie.
Sub titlul Mama. Eseu despre iubire, expozitia va fi gazduita de Centrul Cultural Casa Artelor (Bulevardul Mircea Voda, nr. 5, Bucuresti), in perioada 8-22 martie, fotografiile urmand sa fie expuse apoi la Teatrul Metropolis (23 martie – 22 aprilie 2017).
Marketing de film cu inalta rezolutie. IMAX extinde parteneriatul cu Disney pana in 2019
 Filmul „Star Wars: The Last Jedi” de la Lucasfilm va contine scene filmate cu camerele IMAX
Inca mai puteti trage la premii IAB MIXX Awards. Totul despre categorii, juriu, cand si unde in 2017
Cu o gala ce va avea loc pe 15 iunie in cadrul ICEEFest, IAB MIXX AWARDS Romania 2017 va premia cele mai bune campanii de marketing digital si interactiv din Romania din perioada mai 2017 – aprilie 2017, iar inscrierile vor avea loc intre 15 martie si 20 aprilie
Iubitorii de caini pot urca pe scena de la Bucuresti a turneului mondial Cesar Millan!
 Desfasurate cu „casa inchisa”, show-urile pe care Cesar Millan le-a sustinut de-a lungul timpului peste tot in lume, de la Beijing pana la Las Vegas, au adus cate 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol, acum si la Sala Polivalenta, Bucuresti.
Masuri impotriva comertului ilegal cu lemn. Schweighofer a ramas fara certificarea FSC
Forest Stewardship Council (FSC) se dezasocia de compania Holzindustrie Schweighofer (HS), activa in industria lemnului, si solicita companiei sa ia masuri impotriva comertului ilegal cu lemn si sa remedieze punctele slabe din sistemul sau de gestiune a lemnului
Pancarde pe banii ei si timpul lor. "Prietenii m-au rugat, sa aiba cu ce protesta" Ioana Isopescu
 Lucreaza cu hartii si cartoane frumoase si iubeste tipografia. Ce nu ii place este sa recicleze hartii si cartoane de calitate care ii prisosesc, dar cu care pot face lucruri mai bune. Din astfel de prisoase a scos o vreme chiar si o revista de cultura urbana. A oprit-o cand nu a mai avut prisoase.
Reuniune la Bonn pentru ca FSC sa nu mai certifice taierile ilegale din Romania
 Comunitatea de-clic, impreuna cu partenerii de la Campact, Germania si #Aufstehn, Austria, organizeaza saptamana aceasta (marti, 7 februarie, o actiune si o inmanare de semnaturi in fata sediului FSC (Forest Stewardship Council) din Bonn. 
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »