Elevii romani care merg in finala Campionatului Mondial de Robotica din SUA, FIRST Tech Challenge
„Sunt foarte mandra de toti copiii care au participat si care au muncit luni intregi, uneori si noaptea, pentru a construi robotii”, declara Dana Razboiu, fondatoarea asociatiei „Natie prin Educatie” care a adus si a implementat in Romania aceasta competitie, obtinand licenta de la FIRST USA (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), cea mai mare structura ONG din domeniul roboticii si educatiei STEM.
Recunoastere mondiala a calitatii medicamentelor fabricate in Romania
  Administratia Americana pentru Alimente si Medicamente (FDA) a confirmat la data de 1 martie a.c. buna reputatie a industriei farmaceutice locale si a Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), prin includerea Romaniei pe lista de tari UE cu care Acordul de Recunoastere Mutuala va fi implementat
Consumatorii vor premia produsele inovative 2018. PRODUSUL ANULUI demareaza in aprilie
 
Ultima suta de metri la inscrierile Pentawards, Worldwide Packaging Design Competition 2018
  Pentawards anunta ultimele zile de inscrieri in editia 2018 a competitiei internationale dedicate packagingului si designului de ambalaj. 
Conferinta "Fake News - Anatomy of Social Mystification" pe agenda ARRP si ICCO
Evenimentul care va avea loc pe 21 martie, intre orele 9:30-16:30, la Biblioteca Centrala Universitara „Carol I  e adreseaza specialistilor din domeniul comunicarii, oamenilor de presa si altor  categorii profesionale, analizand fenomenul fake news si influentele acestuia asupra mediului economic, social si politic, impreuna cu invitati de prestigiu care vor face prezentari si vor intra in dialog cu publicul.
Curatorul Louis Vuitton Foundation din Paris, Herve Mikaeloff vine la Art Safari Bucuresti 2018
  Evenimentul ce va avea loc intre 11 si 20 mai, in Piata George Enescu din Bucuresti, va fi conceput sub forma unui muzeu temporar, care va gazdui, drept principale focusuri, o expozitie de arta contemporana organizata de Hervé Mikaeloff (curatorul Louis Vuitton Foundation din Paris) si o expozitie dedicata artei romanesti importante, curatoriata de Alina Șerban.
Dumbrava Vlasiei invita in mijlocul naturii tinerii arhitecti inscrisi in concursul de imagine. Complexul rezidential pune la bataie 15.000 de euro
Proiectele arhitecturale pot fi depuse pana pe 1 aprilie, pe site-ul imagine.dumbravavlasiei.ro, unde toti cei care vor sa se inscrie isi pot face cont pana pe 19 martie, iar premiul cel mare, pentru proiectul castigator, va fi de 15.000 Euro.
Mihai Trandafir (UM) si Stefan Chiritescu (Kubis) la "How to win an Effie for Rookies" pe 7 martie la IAA
Seria de seminarii Effie Awards Romania 2018 continua cu Effie Talk – Meet the elephant pe 15 martie cu The Institute cu Narcis Horhoianu (Vodafone), Cristina Micu (Ing Bank), Dan Zloteanu (MRI Research & Consulting) si Adina Nica (Open-I)
20.000 vizualizari "Totul despre nutritia pediatrica". Proiect Parenting Ads sustinut de Lidl si Catena
  Intr-o dezbatere cu trei medici specialisti, evenimentul a fost transmis si live pe pagina oficiala de Social Moms si pe site-ul www.socialmoms.ro sia a avut in sala peste 180 de parinti
Euroexpo a dat start inscrierilor in competitia Romanian Packaging Awards 2018
 
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »