45 de designeri in piele si peste 1000 de produse vin la targul de design Materia
  Creat si sustinut de Platforma A U T O R  si incurajat de Romanian Design Week, evenimentul de pe  4 si 5 Noiembrie de la Sala Dalles din Bucuresti este primul targ contemporan de design in piele din Romania care isi propune sa devina o platforma dedicata designerilor si creatorilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea.
Juniorii brandurilor de familie de azi, administrarea averii familiei de maine.
  Antreprenori a 23 de mari afaceri de familie, membri ai FBN Romania, alaturi de invitatii lor, s-au intalnit in acest sfarsit de saptamana in cadrul conferintei “ Generatia urmatoare in business. Administrarea averii familiei.”
Andreea Ghenoiu, Group Creative Director, Jazz reprezinta Romania la Eurobest
 Andreea Ghenoiu, Group Creative Director al agentiei independente Jazz, reprezinta Romania la Eurobest, in sectiunea Promo & Activation.
ParkLake a obtinut certificarea BREEAM Excellent
Deschis in septembrie 2016 in Bucuresti cu o investitie de 180 de milioane de Euro,  centrul comercial  ParkLake se numara printre primele centre comerciale din Romania care au obtinut calificativul superior Excelent conform standardului BREEAM pentru constructii noi
2 700 de voci de copii s-au intrecut pe doua locuri la concursul de dublaj Cinema City - Micile Voci Mari
 Giada Giardinelli si Gabriel Dobre sunt cei doi castigatori ai concursului „Micile Voci Mari”, relansat anul acesta de Cinema City Romania pentru „My Little Pony: Filmul”
 54% din vizitatorii targului de tipar si semnalistica Print & Sign 2017 au fost antreprenori
 Vizitatorii targului au fost oameni din productie publicitara (20,43%), industria textila (12,32%), agentii de publicitate (10,14%), design interior (8,39%), tipografii (7,58%), semnalistica digitala (7,50%), fashion design (7,12%), farma (4,23%), industria de ambalaje/etichete (4,21%), industria de mobila (4,03%), retail/FMCG (3,75%), edituri si librarii (3,44%), horeca (3,17%), auto (3,69%).
Universitati de top pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti. 20 dintre cele mai bine clasate in lume vin la RIUF
 Printre participantii la RIUF-The Romanian International University Fair se numara peste 20 de universitati se afla in topul celor mai bune institutii educationale din lume
CEO-ul Coca-Cola HBC, Dimitris Lois a murit. In semn de respect pentru directorul general, Coca-Cola Romania amana un eveniment.
 “Suntem adanc intristati de stirea mortii lui Dimitris”  a spus Anastassis David, Presedintele Coca-Cola HBC. „ A fost un privilegiu pentru mine sa il cunosc si sa lucram impreuna atatia ani. Ne vom aduce aminte intotdeauna de Dimitris si dedicarea sa pentru oameni si valorile pe care le-a promovat” a mai spus presedintele companiei.
Premiile Print & Sign 2017
 Ajuns la editia a-XIV-a. Print & Sign a acordat in acest an celor mai buni expozanti premii pentru inovatie si varietate tehnologica, pentru spectaculozitatea standurilor si participarile de exceptie.
Primul concurs de design pentru advertising lansat de APIIP si-a anuntat castigatorii celor 5.000 de euro
 Castigatorii East Academy Awards au fost anuntati la targul Print & Sign 2017, eveniment care se incheie astazi la Romexpo
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »