Ziua Familiei la SKODA din Romania, in primele 5 cele mai bune proiecte ale marcii in lume
  Nominalizat pe lista scurta a celor mai bune proiecte de anul trecut din intreaga retea, „Ziua Familiei la ŠKODA” sta alaturi de „Meet and Win Tour” (Austria), “KAROQ Pre-launch tour” (Italia) – campania castigatoare, “Follow KODIAQ” (Rusia) si KARAVANAQ (Spania).
BRD FIRST Tech Challenge Romania se incheie la Bucuresti, cu cel mai mare numar de participanti in competitia lansata de Natie prin Educatie
P e 10 si 11 martie, la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea IMST, de la ora 14:00, are loc ultima etapa regionala a celei mai mari competitii de robotica pentru licee din Romania, adusa si implementata la nivel national de Asociatia „Natie Prin Educatie”, fondata de Dana Razboiu.
Rebranding Nokian Tyres pentru strategia de crestere a unui business de 1,6 Miliarde de euro
  Cu o cifra de afaceri de aproximativ 1,6 miliarde euro si aproximativ 4.600 de angajati, Nokian Tyres este si este cel mai nordic producator de anvelope din lume. 
Un gand bun si o productie cu loc de mai bine. Gerovital, Unirea la Feminin.
  "De centenar, alatura-te Unirii la feminin si hai sa ne schimbam povestea in bine!  Cumpara produse Gerovital si da sansa la ingrijire personala femeilor din grupurile vulnerabile”  invita cea mai recenta reclama a cunoscutei marci din portofoliul Farmec. 
LEGO l-a adus in studioul Itsy Bitsy pe Mos Craciun cu sania pe zapada de Martie
  Realizata  impreuna cu LEGO, campania “Martie cu Mos Craciun” a incalzit pe zapada de 1 Martie telefoanele postului de radio pentru parinti si copii cu rasete si bucurie generate de cadourile primite.
Selly (Global Influencers) a sarbatorit, la 17 ani, recordul de 1.000.000 de abonati pe YouTube
Selly, cel mai tanar vlogger din portofoliul Global Influencers, a ajuns la 1.000.000 de abonati pe canalul sau de YouTube si a sarbatorit alaturi de prieteni ziua de nastere si succesul sau in mediul online, la doar 17 an
Lacoste renunta la emblema crocodilului pentru specii pe cale de disparitie
Noua campanie Lacoste „Save Our Species” semnata de BETC Paris face deja valuri in presa de marketing si comunicare americana
Fundatia Orange si Freedom Smile lanseaza Platforma Together de conexiune intre companii si scoli din mediul rural
 Orange si Freedom Smile lanseaza Platforma Together (Together4edu.ro), ce pune in legatura directa companiile sau persoanele care doresc sa doneze calculatoare si alte obiecte IT, cu scoli din mediul rural, interesate sa intre in lumea digitala.
Exclusiv adplayers. Agentiile si furnizorii de servicii de marketing si comunicare Telekom Romania.
  Daca agentia care va administra contul de media pentru promovarea produselor si serviciilor Telekom Romania nu mai reprezinta niciun secret pentru cititorii adplayers ca agentia de media care va adimninistra contul este Media Investment, adplayers va prezinta in exclusivitate si celelalte agentii si furnizori de servicii de marketing si comunicare.
Peste 300 de copii la workshop-urile de prevenire a accidentelor. Super Copilaria sustinuta de Uniqa Asigurari
  Peste 300 de copii prescolari au participat pana acum la workshop-urile de prevenire a accidentelor organizate in gradinitele bucurestene de catre UNIQA Asigurari, anunta reprezentantii de comunicare de la Perceptum
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »