Carrefour Messenger ChatBot te duce la magazin, locuri de munca sau reprezentantii retelei Carrefour. Centrade I Cheil a scris codul-sursa.
„Practic, functia digital a crescut exponential ca volum de activitate si a devenit parte integrata in toate campaniile noastre de comunicare (in unele cazuri, este chiar punctul de plecare in strategia clientului)” afirma Radu Florescu, CEO Centrade | Cheil South East Europe
Fabrica de PR comunica primul musical de Broadway produs in Romania 100% independent MAMMA MIA
   „MAMMA MIA!”, cu ale sale celebre melodii semnate de legendara trupa ABBA, este unul dintre cele mai de succes musicaluri din toata lumea, urmarit de 60 de milioane de oameni in peste 50 de tari.
Te racoresti si reimpaduresti. Bergenbier planteaza din aprilie 50.000 de brazi in trei zone din Romania
  „Am simtit ca ar fi frumos sa contribuim si noi intr-o mica parte la racoarea muntilor, iar plantarea celor 50.000 de brazi arata modul nostru de a ne arata multumirea pentru natura care ne-a inspirat sa facem Bergenbier, berea care iti ofera racorirea adevarata” a declarat Gabriela Lupas Ticu, Director de Marketing Bergenbier S.A.
Coca-Cola HBC Romania semneaza Carta Diversitatii
  „O lume fara diversitate ar fi monotona, varietatea ideilor duce la inovatie, care sta la baza progresului si a dezvoltarii" spune  Mihaela Ionita, Human Resources Manager Coca-Cola HBC Romania.
1 Milion de euro pentru "Natie prin Educatie". Dana Razboiu spune de unde vine si unde merge proiectul.
Pe 24 si 25 martie, vor fi premiate 4 dintre cele mai bune echipe, care vor fi desemnate sa participe la Campionatul Mondial de robotica din Detroit, SUA.
Transmisie Live si peste 17.000 de vizualizari in total pentru Conferinta "Educatia incepe in uterul mamei"
Organizata de Social Moms, conferinta a tratat cum impacteaza  nutritia si emotiile mamei din perioada sarcina,  sanatatea viitorului copil 
Canadian Down Syndrome Society inlocuieste parerile de rau ("Sorry") la nasterea unui copil cu Sindrom Down, cu Felicitari ("Congratulations")!
De Ziua Mondiala a Sindromului Down, 21 Martie,  Asociatia Down Bucuresti organizeaza manifestari si in Capitala.
Cel mai mare procesator de lapte cu capital romanesc lucreaza cu agentia fondata de Lucian Georgescu. Simultan, dupa branding - Lactate SIM, a ales GAV.
  Agentia de publicitate fondata de Lucian Georgescu semneaza noua pozitionare si identitate de brand SIM si lanseaza prima campanie a producatorului de lactate Simultan, cel mai mare procesator de lapte cu capital romanesc.
It's not Dior. It's Bihor. Marca traditionala romaneasca BihorCouture lupta impotriva plagiatului marilor case de moda
Beau Monde, o revista de moda cu 100% continut original romanesc, ia atitudine impotriva acestui fenomen, lansand BIHOR COUTURE, o marca de haine romaneasca, ale carei creatii sunt facute de aceiasi mesteri artizani pe care Dior i-a copiat in colectia sa din 2017, fara sa le acorde credit.
2000 de euro pentru "Think about the box". Concurs de design si productie de ambalaj Pack Romania.
Dotata cu un premiu de 2000 de euro, concursul „Think about the box” organizat de Pack Romania se desfasoara intre 6 martie si 25 aprilie 2018 si va avea doua etape.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »