Starbucks, in campanie #doarluni.
  „Aceasta campanie a fost gandita pentru zilele mai dificile de luni cand toata lumea are nevoie de doua cafele in loc de una, la fel de bune ca in restul saptamanii.” motiveaza reprezentantii de comunicare Starbucks, ideea campaniei #doarluni.
Prima expozitie de fotografii salvate pe Instagram cu #CronicariDigitali
  Reuniti sub sloganul ”Impreuna facem viral patrimoniul cultural”, vernisajul organizat de catre  Zaga Brand, a reunit peste 500 de vizitatori.
Open for Talent. KPMG lanseaza primul automat de recrutare pentru studenti
  In campania de recrutare, KPMG pune fata in fata candidatul si tehnologia, prin intermediul unui  automat, care va putea fi utilizat in timp real de catre studenti, incepand cu jumatatea lunii martie. Acesta va fi plasat, pe rand, in interiorul mai multor universitati din Bucuresti, dar si in cadrul evenimentelor de industrie la care compania va fi prezenta pe parcursul acestui an.
Sanatatea incepe din farfurie. Programul de eduatie gastronomica Selgros tinteste 10.000 de elevi in 2019
  Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania, Senior Lecturer in cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova si Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie va fi prezent in fiecare scoala din cele 22 in care proiectul se desfasoara anul acesta, pentru a interactiona direct cu copiii
World Class  isi mareste prezenta in zona Pipera / Promenada din Bucuresti. Deschide in Oregon Park
  Conform unui studiu EuropeActive, numarul membrilor de cluburi europene de fitness a depasit 60 de milioane si a crescut cu 4% in anul precedent
Daca ar fi dupa oamenii de la Kubis, 8 martie trebuie sa fie infinit! Laura Kovesi, Regina Maria si Malala Yousafzai in top Infinite March
  Regina Maria, Frida Kahlo, Beyonce, Marie Curie, Laura Kovesi, Michelle Obama, Amelia Earhart, Malala Yousafzai sunt propunerile Kubis in proiectul Infinite March , care au inregistrat deja sute de descarcari de catre fanii pe care ii inspira si care vor sa le sustina. In topul Infinte March sunt Laura Kovesi, Regina Maria si Malala Yousafzai care au inregistrat pana la oara publicarii materialului cele mai multe descarcari.
Dormeo, partener in ultramaraton Arctic Ultra 6633 cu Avram Iancu
  Motivand odihna ca fiind esentiala in orice performanta, Dormeo ii asigura concurentului toate cele necesare pentru un somn sanatos.
Ultimul pas pana la marea finala BRD FIRST Tech Challenge. Regionala de calificare Bucuresti
  42 de echipe participa la meciuri, iar 34 dintre ele isi vor vedea visul cu ochii: se vor califica la Campionatul National. Meciurile au loc in Sala de Baschet C.S.A Steaua Bucuresti, de pe Bd. General Vasile Milea nr. 5 – 7, sambata, 9 martie, incepand cu ora 15:00 si duminica, 10 martie, incepand cu 09.00.
Finalistii OTP Startup: 9 startup-uri din 6 tari beneficiaza de asistenta expertilor OTP Bank
  Dupa o analiza atenta a tuturor aplicatiilor, interviuri online cu solicitantii si prezentari sustinute de un grup de 30 de companii selectate, un juriu de experti a ales 9 cele mai promitatoare startup-uri si companii scale-up.
Rebranding Taxify. Noul Bolt va fi lansat treptat in pietele globale
  Cu 25 de milioane de utilizatori inregistrati in peste 30 de tari din lume, Bolt (www.bolt.eu)  va fi lansat treptat in pietele globale in urmatoarele saptamani.
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »