METRO Romania de Craciun cu Geometry Global
 Spotul TV a fost creat 100% local si este parte din campania integrata de comunicare dezvoltata de METRO la nivel global.
Policolor a implementat cu Zaga Brand proiectul-pilot Culoarea Anului 2018 in Romania
  Prin intermediul proiectului, producatorul si distribuitorul de lacuri si vopsele si-a asumat sa creeze spatiu de manifestare a creativitatii locale in alegerea Culorii Anului in Romania, intr-un mod original.
Producatorii de medicamente pun degetul pe rana: taxa "clawback" este cauza numarul unu pentru care dispar medicamentele ieftine
 “Semnalam de 6 luni ca se adanceste criza medicamentelor ieftine din cauza taxei “clawback”. Autoritatile nu pot sau nu vor sa inteleaga ca aceasta taxa, aplicata medicamentelor sub 25 lei, produce efecte devastatoare pentru populatie, sistemul sanitar si industria de medicamente”, afirma intr-o comunicare trimisa adplayers reprezentantii PRIMER, Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania
Un nou premiu de excelenta in design pentru Romania adus de Cristian Lipan de la International Corporate Media Award
  Format din specialisti in design din Austria, Germania, Luemburg, Elvetia, Danemarca si Cehia, juriul ICMA a acordat Award of Excellence pentru layout, typography (fonturi) si photography (fotografii), vezi www.corporate-media-award.com).
Coca-Cola a pornit Caravana Mosului pentru cei care iubesc Craciunul in 9 orase din Romania
  La Caravana Coca-Cola, fiecare „multumesc” inseamna bucurie pentru copiii din centrele de plasament: cu sprijinul Salvati Copiii Romania, compania le va oferi brazi impodobiti in perioada sarbatorilor de iarna. 
IMMOFINANZ in prima campanie de publicitate internationala pentru centrele comerciale VIVO!
Potrivit autorilor, s loganul campaniei VIVO! -  "better shopping, better life" transmite mesajul principal al marcii: "VIVO! makes your life easier. "
Vegis.ro a castigat  Magazinul Anului 2017 in E-Commerce.
Dealtfel, in cadrul Galei de Premiere, 6 trofee ale competitiei au fost castigate de clientii din portofoliul DWF, in urma unei jurizari ce a tinut cont de de 200 de criterii de jurizare esentiale pentru orice website de e-commerce: de la Usability, SEO, Securitate, Aspecte Juridice, Mobile, Content, Social Media, E-Mail Marketing pana la profesionalismul in procesarea si livrarea comenzilor.
Reclamele pentru "Farmacia inimii", in doliu. Inima Stelei Popescu s-a oprit.
Actrita colosala a scenei de teatru si film romanesti, devenita in ultima vreme si unul dintre personajele principale din spoturile lantului de magazine Catena, Stela Popescu a lasat astazi in inima iubitorilor sai un gol pentru al carui remediu niciun producator de medicamente nu a gasit vreo tableta
Batalie rezidentiala in diferentiatori de brand. Investitie in sculptura pentru One Herastrau Park
  One United Properties (  One Floreasca Lake, One Herastrau Park si One Charles de Gaulle) a  investit intr-o sculptura speciala conceputa pentru afacerea rezidentiala  One Herastrau Park din Bucuresti.
Zero comision ING pe salariu, 7 lei pe luna sau 3 lei pe tranzactie
  Aparut in spatiul public ca ING sa comisioneze altfel decat Zero tranzactiile prin card, adplayers a intrebat ING in ce conditii tranzactiile sunt comisionate cu zero si cand sunt comisionate altfel.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »