Pleaca din CNA. Valentin Jucan intra in consultanta de media si afaceri, in tara si Orientul Mijlociu
  Cele mai grele proiecte la care a participat: Transparentizarea activitatii CNA si reglementarea aparitiei minorilor in reclame
Engie (fosta GDF Suez) continua campania de imagine cu McCann PR
  Campania tactica de comunicare „Energia inspira energie” realizata de McCann PR se va derula pe o perioada de doua luni, dupa cum au declarat pentru adplayers responsabilii de relatii publice si este o campanie de comunicare integrata, cu o componenta principala de ATL, constituita dintr-un spot TV de 30 secunde, o componenta online si una de outdoor.
Jumatate de milion de vizualizari pentru un produs imposibil de cumparat Mega Image
  Reteaua de magazine continua sa se implice in cauza donarii de sange printr-o noua campanie de constientizare, alaturi de Institutul National de Hematologie Transfuzionala si Centrul de Transfuzii Bucuresti.
15.000 de euro de la artistii si influencerii Global pentru cel mai nou spital de Oncologie si Radiologie
  Artistii si influencerii Global au ales sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia „Daruieste viata”, 
150.000 de  copii, parinti si bunici inscrisi online in Mega designer mic, pentru Mini Mega Chic, de Ogilvy
Ogilvy Romania si Mega Image au desemnat castigatorii campaniei versiunea mini pentru Mega Chic by Mega Image - concurs de desene pentru artistii de pana in 12 ani, care au fost provocati sa creeze opere colorate pentru a semna in final urmatoarea colectie de super sacose Mega Chic.
Absolut, agentia Cult si Crane.tv alaturi de victimele cutremurului din Mexic cu #AnightForChange
  Absolut, agentia de productie Cult si editorul de film Crane.tv s-au alaturat a doua oara pentru a sta alaturi de victimele cutremurului din Mexic din luna septembrie, cu a doua faza a proiectului #AnightForChange.
Companie care a atras atentia Bursei de Valori de la Londra, ELBI Electric & Lighting a ales Zaga Brand.
  Nominalizata in 2017 in raportul Bursei de Valori Londoneze drept una dintre cele zece companii romanesti care pot inspira Europa, compania ELBI a ales Zaga Brand ca partener de PR pentru comunicarea corporate si a brandurilor proprii: Novelite, Total Green, Erste Lighting, Solentis, Ittus si Inlet.
Mai mult de 3.600 de premii si peste 325.000 de elevi inscrisi in Concursul de Desene Carrefour
 Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Savcom, Colgate Palmolive, DHS Distribution, RTC, Canson, APLI, Stabilo, Poieni, CMP Morocolor, Leerdammer, Kores, Edding, Danone, Lecolor si Timbark.
Peste 330.000 euro donatie PROFI pentru copii, prin intermediul ONG-urilor dedicate acestora
Peste 1.200.000 de voturi inregistrate in cadrul campaniei sociale „Te costa 0,00 lei sa ajuti un copil” au determinat felul in care sunt distribuiti cei 1.500.000 de lei  (peste 330.000 de euro) donati  de PROFI  pentru a sustine copii din intreaga tara prin intermediul unor ONG-uri dedicate acestora .
Noua campanie Volkswagen T-Roc. Spotul TV intra pe ecrane in mai multe tari din Europa
  Agentiile responsabile pentru campanie sunt DDB Berlin, DDB Hamburg si Adam&Eve DDB Londra
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »