Cele 29 produse si servicii care vor purta in campanii Votat Produsul Anului 2018. Castigatorii competitei.
Studiul in baza caruia consumatorii au votat produsele si serviciile a fost realizat online, pe 29 de categorii, de Exact Business Solution, pe un esantion de 7100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.2%.
Habitat for Humanity construieste 10 case in cinci zile in cadrul BIG BUILD. Mai ajuta Kaufland, Dedeman, Bosch, Wienerberger, Tondach, Ursa.
  Au raspuns apelului Habitat for Humanity Romania si au donat cu generozitate bani sau materiale de constructie: Kaufland Romania (partener strategic), Dedeman, (partener principal), Bosch, Wienerberger, Tondach, Ursa, A.C.E.E.A, Primaria Comunei Cumpana.
Picioare de podium in doar 8 saptamani continua. Philips Lumea, cu Ogilvy Romania la World Class
  Campania de comunicare semnata de Ogilvy Romania a avut de la start o componenta lead de PR, fiind sustinuta de comunicare online si branding in 14 cluburi World Class din Bucuresti
ENGIE One si strategie noua. Electricitate, gaz si servicii tehnice integrate, comunicate de McCann PR
  ENGIE Romania a lansat un produs integrat, unic pe piata de energie din Romania, ENGIE One, printr-o campanie de comunicare cu un concept iesit din tipare si o executie indrazneata, semnata de McCann PR, anunta responsabilii de comunicare ai agentiei.
Infinit Solutions Agency a castigat recent licitatia pentru comunicarea full service Suzuki Romania
Cu experienta in servicii de marketing si comunicare in categoria auto inca de la infiintare, agentia fondata de fratii Alex si Andrei Cernatescu preia integral comunicarea full service pe piata locala a brand-ului japone
Campania #MeToo, faza pe avocati. Hartuire sexuala la doua case de avocatura cu birouri in Romania
  Recent The Times scria ca firma Clifford Chance a anuntat inceputul unei a doua anchete a unor reclamatii de comportament sexual nepotrivit in care este implicat unul dintre partenerii sai, potrivit francizei locale a publicatiei The Times, detinuta in Romania de Legal Marketing
Investitie Pegas de 3 Milioane de euro in parteneriat cu BCR pentru bike sharing fara statii de parcare
  Sistemul de dockless bike sharing este o inovatie pe piata globala, unde a devenit rapid mijlocul de transport alternativ preferat datorita disponibilitatii si proximitatii bicicletelor pentru inchiriat, acesta fiind atuul principal pentru cresterea organica rapida a acestui serviciu,  Bucurestiul fiind in primele zece orase europene in care se lanseaza.
Hitachi devine HiKOKI. Holdingul estimeaza crestere la 2,7 Miliarde USD
Koki Holding Co., Ltd a stabilit obiective ambitioase: cresterea veniturilor pana la 2,7 miliarde USD pana in 2020
Beko vrea sa doneze 1 Milion de euro catre UNICEF pentru prevenirea obezitatii infantile
  Pentru fiecare postare #EatLikeAPro care apare pe Instagram sau pe Twitter, Beko va dona 1 euro catre UNICEF. Pana in acest moment,  initiativa s-a dovedit a fi un succes, cu peste 500.000 de euro care s-au strans in urma postarilor #EatLikeAPro din social media.
URSUS Retro cu Brand New. Agentia dezvolta ambalajele noului sortiment cu trasaturi retro.
  “Provocarea lansata agentiei a fost aceea de a crea un ambalaj cu trasaturi retro, care sa aminteasca de anii ‘90, dar in acelasi timp sa fie potrivit pentru zilele noastre si atragator pentru target. Ne-am dorit sa reinterpretam elementele vechi intr-un mod nou, ca si cum am relansa un ambalaj vechi de Ursus astazi” afirma Anca Calugaritoiu, Brand Manager URSUS.
 
PUBLICITATE:
« 1 2 3 4 5 »