METRO Romania de Craciun cu Geometry Global
 Spotul TV a fost creat 100% local si este parte din campania integrata de comunicare dezvoltata de METRO la nivel global.

Policolor a implementat cu Zaga Brand proiectul-pilot Culoarea Anului 2018 in Romania
  Prin intermediul proiectului, producatorul si distribuitorul de lacuri si vopsele si-a asumat sa creeze spatiu de manifestare a creativitatii locale in alegerea Culorii Anului in Romania, intr-un mod original.

Producatorii de medicamente pun degetul pe rana: taxa "clawback" este cauza numarul unu pentru care dispar medicamentele ieftine
 “Semnalam de 6 luni ca se adanceste criza medicamentelor ieftine din cauza taxei “clawback”. Autoritatile nu pot sau nu vor sa inteleaga ca aceasta taxa, aplicata medicamentelor sub 25 lei, produce efecte devastatoare pentru populatie, sistemul sanitar si industria de...

Un nou premiu de excelenta in design pentru Romania adus de Cristian Lipan de la International Corporate Media Award
  Format din specialisti in design din Austria, Germania, Luemburg, Elvetia, Danemarca si Cehia, juriul ICMA a acordat Award of Excellence pentru layout, typography (fonturi) si photography (fotografii), vezi www.corporate-media-award.com).
Coca-Cola a pornit Caravana Mosului pentru cei care iubesc Craciunul in 9 orase din Romania
  La Caravana Coca-Cola, fiecare „multumesc” inseamna bucurie pentru copiii din centrele de plasament: cu sprijinul Salvati Copiii Romania, compania le va oferi brazi impodobiti in perioada sarbatorilor de iarna. 
IMMOFINANZ in prima campanie de publicitate internationala pentru centrele comerciale VIVO!
Potrivit autorilor, s loganul campaniei VIVO! -  "better shopping, better life" transmite mesajul principal al marcii: "VIVO! makes your life easier. "
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »