Timisoara: Panourile publicitare Unipole costa max. 15.000 E si nu a cazut niciunul. Cine si cui a dat cu peste 40.000 E pe un panou care a omorat un om?
 In noiembrie 2016, o prisma publicitara omora un om pe trecerea de pietoni in Iasi. Indiferent care va fi, punctual, rezultatul anchetei, in Romania sunt mii astfel de prisme sau panouri neexpertizate, iesite din perioada de autorizare sau, intr-un cuvant, ilegale.

Rebranding Dolce Sport la Telekom Sport cu Leo Burnett Romania si United Senses Germania
  Pentru campania de rebranding, Telekom a colaborat cu agentia de creatie Leo Burnett Romania, iar pe parte de productie grafica, cu agentia United Senses, din Germania

 Airbnb a ales Wieden+Kennedy pe creatia globala
Contul se afla in licitatie din primavara acestui an, iar in finala au ajuns agentiile Wieden+Kennedy si DDB

Profi duce acasa clientii si cumparaturile cu bicicleta
 Potrivit reprezentantilor de comunicare, pentru cumparatorii fara masina sau care au venit fara ea la cumparaturi, PROFI a venit, in schimbul unui card de fidelitate, cu promisiunea de a oferi o bicicleta pentru a duce cumparaturile acasa
Comunicare Fonduri Europene: 245 mln. euro pentru modernizarea sistemului de apa din Vrancea
 Finantat prin POIM, din actuala perioada de programare, proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de apa si canalizare in judetul Vrancea are o valoare de 245 milioane euro.
Cea mai mare cota de piata din istoria show-ului Vocea Romaniei ( Pro TV )
 Prima editie din sezonul sapte, a inregistrat 11,7 puncte de rating si 38,6% market share in publicul comercial (18-49 ani, urban).
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »
источник

наличные в кредит

ソース

системы автоматического полива