Trei creatii Papaya Advertising in Top 3 ADC RO, Iunie 2018. Transavia, Savana Unistrat si Drobeta.
  ADC Romania a ales cele mai bune creatii ale lunii iunie in categoriile de TV, Digital, OOH si Experiential/BTL, dar si lucrarea lunii care vine de la Papaya Advertising pentru Transavia Romania: Daca mai multi ar fi facut lucrurile asa cum trebuie.

LEROY MERLIN sarbatoreste vara alaturi de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Bucuresti
Lantul de magazine  le-a pregatit copiilor institutionalizati un cadou special: un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune. 

78% dintre femei se confrunta cu risc de iritare si aparitie a infectiilor intime. Cu ce vine Barza?
  Barza recomanda vara servetelele intime cu bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzatoare

2000 de medicamente absente. Taxa clawback care a ajuns la 25% si taxa de raft, care depaseste in multe cazuri 20%, sunt principalele cauze.
Medicamente din toate categoriile terapeutice, nu numai citostatice, sunt in pericol de a disparea adancind criza cronica a medicamentelor din ultimii 3 ani care afecteaza toti pacientii, dar si competitivitatea industriei producatoare locale
Centrade | Cheil Romania lanseaza Digital Intelligence and Analytics (DIA) - un centru de servicii unic pentru Samsung Europa
Principalul centru de analiza a traficului digital pentru Samsung pe piata europeana, printre serviciile oferite de DIA se numara analiza de date pentru propriile resurse digitale, masurarea si analiza traficului si a conversiei in e-retail, folosirea Hybris pentru e-commerce sau masurarea si analiza traficului pe site-urile partenerilor si ale competitorilor.
Reteaua MOL Romania a fost atrasa partener in Raliul Perla Haghitei 2018
  Intrecera este organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Harghita, Primaria Odorheiu Secuiesc, Pirmaria Lueta si al partenerilor: Perla Harghitei, MOL Amigo&Intercost, Toyota prin Eurocar Trading, Vikink, I.M.S., FAN Courier si a celorlalti parteneri Omniasig, Mastertent, Hotel Tarnava, Viaduct, Dancea&Asociatii, Septimia, Color Metal, Brother, VIP GSM, Skorpion Trans, L-Design, MG 400 KFT, FUL HUS KFT. 
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »
www.yarema.ua

наличные в кредит

ソース

системы автоматического полива